top of page
gevel schets.jpg

Er wordt in de huidige samenleving vaak gedacht in maximalen: wat is het maximale wat ik kan kopen voor mijn budget? In plaats daarvan zou de vraag moeten zijn, wat is het minimale benodigde om te behalen waar ik gelukkig van wordt?

Steffen Esselink Architect werkt vanuit een minimalistische filosofie. Dat betekent dat er tijdens het ontwerpproces met u goed gekeken wordt naar wat echt belangrijk is voor u als opdrachtgever. Dit levert niet alleen een zuiver ontwerp op, maar werkt ook kostenbesparend en is minder belastend voor de natuur.

 

Daarnaast is het belangrijk dat elk ontwerp op bescheiden wijze een positieve bijdrage levert aan de omgeving. Dit kan zijn door een bestaande historische structuur te versterken of op een eigentijdse manier te interpreteren, of door op een verrassende manier aansluiting te zoeken bij de openbare ruimte. Door telkens naar originele oplossingen te zoeken, is elk ontwerp maatwerk en vermeerdert zij de waarde van een plek, klein of groot.

 

Heeft u bouwplannen? Neem gerust contact op voor een eerste vrijblijvende schetssessie. Aan de hand van deze eerste sessie wordt met u bekeken welke opdrachtvorm (op urenbasis of een vast bedrag) het beste bij u past.

werkwijze steffen esselink architect Zwolle

bottom of page